Disclaimer

Boober Nederland

Boober.nl verleent je hierbij toegang tot Boober.nl. is een vergelijkingswebsite van financiële diensten, die informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen publiceert. Door deze website te bezoeken en/of de via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

De redactie van Boober.nl doet haar uiterste best om de inhoud van Boober.nl zo vaak mogelijk te up-to-date te houden en aan te vullen. Ondanks dat er veel zorg en aandacht wordt besteed aan de inhoud, worden alle aangeboden materialen op Boober.nl aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. 

Boober is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade, waaronder maar niet beperkt tot, verlies van inkomsten of winst, verlies van gegevens, of andere schade die het gevolg is van het gebruik van de informatie op deze website. 

Indien onjuistheden op deze worden herkend, verzoeken wij u om dit bij ons te melden via info@boober.nl.

Deze website bevat links naar andere websites. Boober heeft geen controle over de inhoud van deze websites en is niet verantwoordelijk voor enige vermelde informatie, producten of diensten. Boober aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, de juistheid of de betrouwbaarheid van deze websites.

Auteursrechten

Boober.nl is eigenaar van alle teksten, grafische vormgeving en namen die te vinden zijn op de website. De intellectuele eigendomsrechten, auteurs- en merkrechten en andere vormen van eigendomsrecht zijn eigendom van Boober.nl. Het is niet toegestaan om iets te reproduceren, verspreiden of op een andere manier ter beschikking te stellen zonder voorafgaande toestemming van Boober.nl. Het is alleen toegestaan om de inhoud van Boober.nl te gebruiken voor niet-commerciële doeleinden.

Wijzigingen

Boober behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website op ieder moment te wijzigen of te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving. 

Meer informatie

Wil je meer weten over Boober.nl? Bekijk dan de ‘Over ons’ pagina.

Boober Logo

© 2024 Boober — Met gemaakt in Nederland