Hoe verdienen wij ons geld?

Boober Nederland

Wij streven ernaar dat iedereen voorzien kan worden van betrouwbare informatie die nodig is om financiële beslissingen te nemen. Hoewel Boober.nl niet alle financiële producten en diensten vergelijkt, zijn we blij dat de informatie die we bieden, de hulp die we leveren en de tools die we creëren betrouwbaar, onpartijdig, toegankelijk en gratis zijn.

We worden beloond wanneer bezoekers naar een externe website gaan of een financiële dienst of product bij een partner aanschaffen waarmee we een advertentieovereenkomst hebben. Hoewel dit invloed kan hebben op welke producten en diensten we bespreken en beoordelen, heeft dit geen invloed op onze analyses en beoordelingen die voortkomen uit de onderzoeken waar ons team zich dagelijks voor inzet.

Adverteerders hebben invloed op:

  • Het aantal keren dat een adverteerder wordt vermeld op de website
  • Op welke plaats de adverteerder in de vergelijking wordt weergegeven
  • Een adverteerder kan door middel van bijvoorbeeld een andere kleur uitgelicht kan worden weergegeven in de vergelijking

Adverteerders hebben geen invloed op:

  • Adverteerders hebben geen controle over de content die wij publiceren. Onze redactie heeft de verantwoordelijkheid voor wat wij publiceren. 
  • Het is niet mogelijk om een positieve beoordeling te ontvangen tegen een betaling. Onze beoordelingen zijn gebaseerd op onderzoeken die zijn uitgevoerd door onze redactie. Wanneer er sprake is van een samenwerking, wordt dit duidelijk kenbaar gemaakt in de vergelijking.
Boober Logo

© 2024 Boober — Met gemaakt in Nederland