Over ons

Boober Nederland

Wie zijn wij?

Boober.nl is onderdeel van Bank.nl. Boober.nl is een vergelijkingssite gespecialiseerd in financiële producten en diensten. Ons doel is om u te helpen het beste financiële product te vinden dat bij uw behoeften past. Wij zijn er trots op dat we al meer dan 30.000 klanten hebben geholpen met het vinden van het beste financiële product dat voldoet aan hun wensen. Onze klanten waarderen onze service voor het vergelijken van financiële producten en de eenvoudige navigatie op ons platform.

Hoe wij vergelijken?

Bij Boober.nl staan jouw behoeften centraal. Daarom willen we transparant zijn over hoe we onze kwaliteitseisen waarmaken en onze integriteit bewaken. We maken geen geheim van de manier waarop wij ons geld verdienen.

  • We maken gebruik van geavanceerde technologie en onze ervaren experts om u te helpen bij het vinden van de beste financiële opties voor uw behoeften.
  • Eerlijk en Betrouwbaar. We bieden een eerlijke vergelijking door alle relevante opties op de markt te analyseren.
  • Objectief en onafhankelijk. Onze redactie heeft de volledige controle over de inhoud die wij publiceren. Adverteerders en partners hebben daar geen invloed op.
  • We gebruiken de meest up-to-date informatie en technologie om een objectief overzicht van alle aanbieders te geven.
  • Onze experts beoordelen ieder product op basis van een aantal criteria zoals rentepercentages, aanbetalingen, looptijd en andere voorwaarden.
  • Wij verzoeken nooit om persoonlijke gegevens en we delen uw informatie nooit zonder uw toestemming met derden.

Hoe wij verdienen?

Met Boober.nl vinden wij het belangrijk om consumenten te helpen bij het maken van de beste financiële beslissingen door hen een overzichtelijk overzicht te bieden van de beste opties die beschikbaar zijn op de markt.

Om geld te verdienen met Boober.nl, werken we samen met partners die betrokken zijn bij het aanbieden van de producten die we vergelijken. Dat kan bepalen welke producten en diensten we bespreken en beoordelen, maar heeft geen effect op onze analyse en beoordelingen, die zijn gebaseerd op urenlang onderzoek.  Wanneer een consument besluit een product te kopen dat via Boober.nl is geverifieerd, ontvangen we een vergoeding van de financiële dienstverlener. Deze vergoeding helpt ons de kosten te dekken die we maken om de website te onderhouden en verder te ontwikkelen. 

Naast vergoedingen van financiële dienstverleners, verdienen we ook geld door het verkopen van advertentieruimte op onze website. We werken samen met verschillende bedrijven om te zorgen dat de advertenties die op de website worden getoond, relevant zijn voor de consumenten die de website gebruiken. 

Onze partners kunnen ons niet tegen betaling een positieve beoordeling laten schrijven. De evaluaties zijn berust op onderzoek van onze redacteuren en weerspiegelen onze eigen ervaringen en bevindingen.

Geschiedenis van Boober.nl

In 2021 werd Bank.nl opgericht waarop informatie van alle banken te vinden is om de consument zo goed mogelijk te informeren bij het openen van een nieuwe bankrekening of het vinden van informatie over spaarproducten. De oprichters merkten dat er een grote behoefte was aan een betrouwbare en eerlijke vergelijkingssite voor andere financiële diensten. Het idee voor Boober.nl ontstond in 2022 en daarom wilden ze diensten aanbieden die onafhankelijk en transparant waren, zodat consumenten de beste opties konden kiezen.

Boober.nl is in 2022 opgericht als een vergelijkingswebsite voor financiële diensten zoals leningen, bankrekeningen, spaarrekeningen en creditcards. Het bedrijf is ontstaan als gevolg van de behoefte aan een betrouwbare en eerlijke vergelijkingssite voor financiële diensten en producten. 

Sinds de oprichting heeft Boober.nl een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Boober.nl is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de vergelijkingsmarkt. Het bedrijf biedt niet alleen vergelijkingsdiensten, maar heeft ook een klantenservice en een team van financiële experts die consumenten informeren en helpen om de beste opties te kiezen. 

Boober.nl is een van de meest betrouwbare en eerlijke vergelijkingssites op de markt.

Adresgegevens

Boober.nl (onderdeel van TheConcept.Bar (GB Concepts B.V.)
Oelerweg 28
7555GS Hengelo (ov)
Nederland

KVK 75835924
BTW NL860413901B01

De financiële experts van Boober.nl

Gabriel Baysoy

Gabriel Baysoy

Gabriel Baysoy is financieel expert en oprichter van verschillende vergelijkingswebsites. Met zijn ervaringen deelt hij zijn kennis graag met de bezoekers van Boober.nl. Gabriel is onder meer oprichter van Bank.nl en mede-eigenaar van Onderneming.nl.

foto milou

Milou Ros

Milou Ros onderzoekt en schrijft al 2 jaar voor verschillende websites in de financiële dienstverlening. Met haar financiële expertise en journalistieke achtergrond is zij content specialist voor Boober.nl. Daarnaast waarborgt zij de kwaliteit en echtheid van geschreven content. Milou heeft een Bachelor Journalistiek behaald aan het Windesheim te Zwolle.

Boober Logo

© 2024 Boober — Met gemaakt in Nederland